Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

09.12.2014

Llum de la Pau 2014



Divendres 19 de desembre estem tots convidats a l'acte de rebuda de la Llum de la Pau a Girona. Serà a les 7 del vespre a la Plaça dels Apòstols (porta lateral de la catedral)

Us avancem que tots rebrem un simbòlic record, una xocolatada servirà de fi de festa i tota la vetllada serà amenitzada per l’orquestra escolta “Cop de mà”. Veniu amb els vostres fanalets, per a poder portar la Llum de la Pau als vostres agrupaments!

Estan convidades totes les unitats, caps, famílies, nens, particulars i tothom que vulgui passar una vetllada de reflexió i recolliment.

Us adjuntem un cartell el pugueu imprimir i penjar a l'entrada del vostre cau.

Si ho creieu convenient podeu treballar La Llum de la Pau amb les vostres unitats emprant els següents materials realitzats per MEG.


Què és la Llum de la Pau?


Com cada any quan s’acosta el Nadal, els escoltes i guies d’arreu del món comencen a treballar en el seu projecte més internacional, la Llum de la Pau de Betlem. Des de ja fa anys, els Escoltes i Guies d’Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una espelma. Un cop han retornat a Viena, es celebra un acte ecumènic on, d’aquesta primera espelma, se’n n’encenen centenars d’altres, a través de les quals la flama es va escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Tot aquest projecte esdevé realitat no només gràcies als escoltes i guies, sinó també a la col·laboració de milions de persones que, tot i no estar vinculades a l’escoltisme i el guiatge, ajuden a transmetre aquest missatge de pau.

El lema d’aquest any “Créixer en Pau” ens convida a clamar que es respectin els drets dels infants a tots els racons del món per garantir-los l'oportunitat de desenvolupar-se i créixer en pau, amb serenor i en entorns lliures de conflicte.


Comparteix