Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

15.04.2015

Casal d'estiu a Blanes - AEiG Pinya de Rosa



Un any més, l’A. E. i G. Pinya de Rosa  de Blanes organitza el Casal d’estiu per tots aquells infants i joves que vulguin passar els mesos de juliol i agost d’una manera diferent. A partir de la metodologia de l’escoltisme, ofereixen una proposta educativa i de lleure perquè els nens i nenes gaudeixin del període de vacances. L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes té 50 anys d’història i és una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre que ofereix als nens, nenes i joves l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia.

En el Casal es realitzaran activitats esportives, tallers, manualitats, jocs col·lectius, sortides, activitats amb altres entitats blanenques o activitats d’aigua. A més a més, aquestes activitats es duran a terme a partir d’un fil argumental per tal de fer-les més dinàmiques i divertides. I també, amb la intenció de fusionar el lleure amb la coneixença del entorn més proper, coneixeran i descobriran moltes de les entitats que formen el teixit associatiu del poble de Blanes.

Aquest any, com a novetat, s’afegeix l’opció de tardes alternatives, de 16h a 19h (mínim d’assistència obligatori per obrir grup). Els dilluns i dimecres s’ofereixen tardes esportives, mentre que dimarts i dijous es tractaran de tardes artístiques (música, expressió corporal, teatre, manualitats). El cost de cada dia és de 5€ i no cal una inscripció mensual prèvia, sinó que es pot pagar a mesura que avança el casal (confirmar 3 dies abans).

El casal es durà a terme a les instal·lacions de l’escola Joaquim Ruyra (Blanes) i el període d’inscripcions queda obert a partir d’aquest dissabte fins el cobriment de places. Us hi esperem!


Comparteix