Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

13.05.2015

M'Escoltes 2015



Els agrupaments de Girona - Joan Pons, Pare Claret, Vista Alegre i Sant Narcís - per quart any consecutiu organitzen el M'escoltes!! Fa 3 anys que a Girona els 4 agrupaments de la ciutat, varen iniciar un procés d'acostament, cohesió i treball conjunt. D'aquest acostament en va néixer el M'ESCOLTES?

Aquest projecte es materialitza en una trobada que realitzen els 4 caus de la ciutat de Girona amb l'objectiu de treballar i conscienciar sobre aspectes de la ciutat. Conèixer i aprendre per poder ser persones actives i compromeses amb el territori en el que fan vida.

La seva intenció és créixer sent conscients del què ens envolta, per poder ser crítics i alhora constructius, i per deixar la ciutat millor de com ens l'han trobat.

Fins al moment han treballat i conegut els 4 rius de la ciutat (2012), la Devesa (2013) i la mobilitat a la ciutat (2014), i estan molt contents de les coses que han après, tot i que creuen que han de fer grans passos per millorar la situació dels 3 aspectes treballats.

Aquest any és el IV M'ESCOLTES? i volen parlar del carrer, de què es fa a l'espai públic d'aquesta ciutat. Volen reivindicar el carrer com un espai de joc i espai educatiu. A veure què s'hi troben!  

Es trobaran a les 9h del matí a Plaça Constitució on es dividiran per branques. Cap a quarts de 2 del migdia dinaran tots plegats als jardins de la muralla. I a les 16h de la tarda tornaran tot fent Cercavila fins a la Plaça Constitució amb la Fal·lera Gironina. A les 18h acabaran amb un berenar per a tothom.

La trobada és oberta a tots els infants i joves de la ciutat que hi vulguin participar de les 9h fins les 13h (el punt de trobada és en tots dos casos la Plaça Constitució). És necessària inscripció prèvia per aquells que no formin part de cap dels quatre agrupaments, trobareu el formulàri al següent enllaç.


Comparteix