Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

13.11.2015

Carta de benvinguda de l'Equip de la Demarcació de Girona

AEiG Joan Pons



Estimats i estimades membres de la Demarcació,
Aquest diumenge vam celebrar l’Assemblea de la Demarcació, que va acollir l’AEiG Pinya de Rosa de Blanes, a qui volem agrair de nou la tasca feta. Els assistents van triar que nosaltres, el nou Equip de Demarcació, tiréssim endavant el nostre mandat per aquests 3 anys que vénen. Com que alguns de vosaltres no vau poder assistir-hi volíem fer-vos arribar un missatge de benvinguda.

L’equip el formem 6 persones, que som: l’Àngel Badalló de l’AE Montnegre i en Joel Burch de l’AEiG Pla de l’Estany com a comissaris, la Jordina Turon de l’AE Montnegre com a secretària, en Gerard Prados de l’AEiG les Gavarres i l’Aram Estiu de l’AEiG Sant Narcís com a Responsables Pedagògics i per últim en Salvador Gras de l’AEiG Sant Nicolau com a consiliari.

Dir-vos que som un equip petit però tenim moltes ganes de treballar per continuar millorant la Demarcació i mantenir les fites assolides per l’anterior equip. Serà una tasca difícil, però ja ens hi hem començat a posar i emprenem la tasca amb molta il·lusió i energia.

Per anar acabant, dir-vos que estem oberts a col·laboracions i noves incorporacions ja que la dimensió de la nostra Demarcació ho requereix.

També us animem a participar a l’AGO que se celebrarà el pròxim 22 de novembre a Cervera, creiem que és important que siguem com més millor per tal de fer sentir la veu de la nostra Demarcació, i també us ho passareu super bé si hi aneu el dissabte abans…

En breus tindrem els correus electrònics oficials en funcionament i ja podreu comunicar-vos amb nosaltres, també us farem arribar els nostres telèfons.

Moltes gràcies a tots i totes els que ens heu fet confiança, i als que no, treballarem per guanyar-nos-la!

Que tingueu un bon cap de setmana,

El nou Equip: Àngel, Joel, Jordina, Gerard, Aram i Salvador


Comparteix