Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

11.12.2015

Llum de la pau a la Demarcació de Girona



Estimats amics,

Des de l’Equip d’Espiritualitat de la Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya us convidem a l’acte d’acollida de la Llum de la Pau de Betlem a la nostra Demarcació.

Com sabeu cada any en ple Advent els escoltes i les guies prenem el compromís d’escampar arreu del món la flama que crema a Betlem per tal de que el dia de Nadal escalfi i il·lumini cada Cau, cada llar i cada família. Es tracta del projecte més internacional amb què compta el nostre moviment i gràcies als caps, els escoltes i les guies dels nostres agrupaments, gràcies a tots vosaltres, aconseguirem que aquesta flama també arribi a tots els racons de la Demarcació de Girona.

Enguany, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de la Llum pel desenvolupament, proposat per la UNESCO, el nostre lema serà “Connecta la Llum!”. Perquè connectar és unir-se. I, amb aquest gest que simbolitzarem des de Tordera, ens unim en la pau perquè la seva llum porti esperança al món.

Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra participació a la celebració que tindrà lloc divendres 18 de desembre a 2/4 de 8 del vespre a Plaça de l’Església de Tordera. Us animem a venir acompanyats dels vostres familiars i amics. Ah, i no us descuideu els fanalets a casa!

Us enviem una abraçada fraternal.


Comparteix