Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

02.03.2016

3r camp arqueològic a St. Andreu

St Andreu de l'Arboceda

Mariano Pagès



Durant aquest mes de març l'Associació Amics Escoltes del Montnegre seguiran amb la tercera campanya d'estudi arqueològic de les ruïnes de Sant Andreu de l'Arboceda. Aquesta acció, organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Pineda de Mar i l'empresa Actium, permetrà conèixer totes les dades possibles sobre els 1.000 anys d'història de Sant Andreu de l'Arboceda i així poder elaborar el seu projecte de reconstrucció.
Es tracta d'un estudi arqueològic global que es realitzarà en diverses campanyes (ja en porten dues). L'Ajuntament ha assumit el cost de la direcció arqueològica i l'Associació Amics Escoltes del Montnegre s'ha compromès a aportar voluntaris que ajudin en les tasques d'excavació. Estan animant a participar a persones voluntàries (socis i no socis) en aquesta tercera campanya.
Es tracta de col·laborar, especialment, en les tasques de retirada de runa, pedres, sorra i matèria vegetal sotes les ordres de la direcció arqueològica.
Per poder participar en aquest voluntariat, cal ser major d'edat, disposar d'almenys 4 hores seguides i tenir ganes de treballar.
L'excavació tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de març; de 8 del matí a 5 de la tarda. Per inscriure's caldrà omplir un formulari via web i escollir els dies i torns. L'últim dia per inscriure's és el dimecres 9 de març de 2016.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar als números 627 75 71 54 (Pere Badalló) i 678 2592 78 (Aniol Noguera).
Trobareu més informació als següents enllaços:

Notícia 3r camp arqueològic
Web dels Amics Escoltes del Montnegre
Sant Andreu de l'Arboceda.


Comparteix