Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

06.07.2017

Projecte Folga - AEIG Roca Guillera



La unitat de Truc 2 de l'Agrupament Escolta i Guia Roca Guillera de Santa Coloma de Farners, format per 8 joves d'entre 18 i 20 anys i dos animadors de 23, volen dur a terme el que han anomenat Projecte Folga.

El Projecte Folga consisteix en l'organització d'un casal basat en l'educació en el lleure per als infants de Gàmbia amb col·laboració de la 
Fundació Kalilu Jammeh, que té projectes a diverses localitats gambianes, i de la comunitat subsahariana de Santa Coloma de Farners.

L'objectiu és poder explicar la nostra manera d'entendre l'educació en el lleure, però sobretot aprendre sobre com el viuen els infants gambians. Folgar és una paraula catalana en desús que significa divertir-se i passar-ho bé, aspecte que des de l'escoltisme i el guiatge considerem indispensable per aprendre.

Dur a terme aquest ambiciós projecte no és senzill; no només els hi ha calgut molt compromís i treball, sinó que és necessari fer front a les despeses econòmiques.

Des del gener han fet moltes activitats per aconseguir pagar aquestes despeses: han fet barres i xocolatades en esdeveniments populars de Santa Coloma, hN fet mercats de segona mà, han demanat finançament a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i a l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, etc.

I ara 
necessiten la teva col·laboració per aconseguir els 1500€ que els hi manquen, per aquest motiu han preparat unes fantàstiques recompenses per tots els que vulgueu donar-los-hi aquest darrer cop de mà!

Per fer una donació: cliqueu al següent enllaç


Comparteix