Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

11.08.2014

La Va. Travessa d'Andròmines de Sant Magí s'acosta!

La Va Travessa d'Andròmines dels Antics i Amics de l'Alverna ja és aquí!



Com cada 15 d'agost, en el marc de les festes de Sant Magí de Tarragona, els Antics i Amics de l'AEiG Alverna organitzen per a tota la ciutat la Travessa d'Andròmines! 

​Es tracta d'una cursa ben sonada pel mar, en què cada equip es fabrica la seva embarcació per tal d'anar i tornar fins a una boia que hi ha al mig del mar. En aquesta travessa, tot i que la velocitat és un factor important, el que més es valora és la quantitat d'aigua beneïda de Sant Magí que torna a terra. A banda, hi ha molts altres premis com la 'trempera marinera' a l'embarcació més ben ambientada, els 'ganxets de secà' (ganxet és el sobrenom que reben els reusencs) a l'embarcació més lenta o la 'fletxa de mar', que com el seu nom indica, és per l'embarcació més ràpida de la cursa.

També podeu participar en el concurs fotogràfic, que dóna al guanyador un meravellós sopar per a dues persones en algun restaurant de la ciutat.

Tot plegat, un inici de festes de la ciutat que no us podeu perdre de cap manera!

Les inscripcions a la Travessa es realitzen a través de la mateixa web tot omplint el formulari que hi trobareu.

Aquest any volem ser-hi tots, aquest any ho volem tornar a petar!

 








Travessa d'Andròmines 
de Sant Magí

Platja del Miracle de Tarragona.
15 d'agost. 10h

 
Organitza:
Travessa d'Andròmines
Antics i Amics de l'Alverna
 
Col·labora:
AEiG Alverna
Ajuntament de Tarragona
 
 
     

P.D. Tenim constància que alguns equips ja han començat a quedar i idear els mecanismes que permetran a aquests valents navegants portar l'aigua de Sant Magí fins a mar obert i tornar sans i estalvis

Us ho perdreu?

Us hi volem a tots!

 

els capitans de la Travessa prenent notes l'aigua beneïda preparada per començar! arribant a terra ferma després de la Travessa



 

 
 


Comparteix