Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

24.11.2015

El cau de Montblanc se solidaritza amb el Nepal



Nepal encara tracta de recuperar-se del terratrèmol del passat 25 d'abril de 2015 que, a banda de 8.000 morts, ha deixat més de 15.000 ferits i ha danyat desenes de milers d'habitatges.
El del 25 d'abril, va ser el terratrèmol de major magnitud al Nepal en els darrers 80 anys, i el pitjor a la regió de l'Himàlaia des de 2005, on un altre sisme provocà més de 84.000 morts al Caiximir. 
 
Les mostres de solidaritat arriben de la mà del Pep Masip, un infermer i bomber del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials. En Pep ofereix directament el seu voluntariat, la seva persona, la seva mà d'obra, els seus coneixements i els seus recursos. I amb ell s'han afegit altres persones i organitzacions no governamentals. Entre aquestes organitzacions s'hi suma l'Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu de la Mercè (el Cau de Montblanc). 
 
És per això que aquest proper dissabte, dia 28 de novembre, en Pep Masip assitirà al cau (Carrer Xolladors, 9) on oferirà una xerrada solidària sobre el seu projecte. La cita comença a les 16h.

A partir d'aquesta descoberta, els caps i les caps de Montblanc volem que els infants i joves escoltes i guies organitzin la seva proposta, elecció, planificació i realització d'un projecte vinculat a ajudar el Nepal.
 
La xerrada és oberta a tothom. Esteu més que convidats a venir i participar​!

 

 


Comparteix