Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

02.05.2017

Tornen les jornades d'educació, enguany centrades en el gènere

Cartell de les jornades, autor: Marc López

Marc López



Un any més i per cinquè any consecutiu la Demarcació de Tarragona organitzem les jornades d'Educació, oferint de manera gratuïta a la ciutadania unes jornades que conviden a la reflexió, el debat i l'aprenentatge. Aquest any ens centrem en el gènere i l'educació. La temàtica escollida sorgeix arran de l'inquitetud recollida en la consulta feta als participants de l'edició anterior. 

Les jornades s'estructuren en tres sessions, que tindran lloc a l'Espai Jove Kesse els dimecres del mes de maig. Concretament els dies 10, 17 i 24 de maig de 18.30 a 20.30h. Les ponències i debats estaran conduits per experts en gènere. 

L'inscripció és gratuïta i oberta. Pot formalitzar-se a través d'aquest enllaç o bé escrivint un e-mail a tarragona@escoltesiguies.cat
En el cas d'assistir a les tres sessions, es rebrà un diploma d'assistència expedit per l'Escola de Formació de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. 

Les sessions les ha organitzat la Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, en el marc de l'Escola de Formació pròpia de Minyons, amb el suport de Tarragona Jove i l'Ajuntament de Tarragona.



Comparteix