Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Vallès / Maresme

Demarcació del Vallès / Maresme

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
5 blogs donats d'alta 77 articles totals

Dimarts, 4.10.2016 12:14h AEiG Sant Esteve

Calendari provisional

Hola Families, en aquest post us adjuntem el calendari provisional que utilitzarem fins al novembre, on els caps farem un consell per aprobar el calendari global de tot el curs. Un cop aprobat, us el farem arribar tan aviat com sigui possible. Moltes gràcies! Sempre a Punt i tant com puc.

Anar al blog


Divendres, 22.4.2016 17:51h AEiG Sant Esteve

Sant Jordi Reivindicatiu

Aquest cap de setmana L'agrupament bull d'activitat. Els nostres pioners posaran una paradeta amb les roses més maques de tot Granollers. Estaran tot el dia i us esperaran amb molta il·lusió. Diumenge farem cau amb la resta d'unitats al centre cívic nord. També es durà a terme la primera de les assemblees amb pares, excaps i caps de l'Agrupament. Afrontarem units i amb força la lluita que ens uneix a tots, tenir un CAU propi.

Anar al blog


Divendres, 29.1.2016 16:59h AEiG Sant Esteve

Comiat d'en Sergi Prat

Per celebrar l'amistat que en Sergi ens ha deixat, la cerimònia de demà, dissabte 30 de gener, tindrà lloc al pati de l' Escola Lledoner, al carrer Rosellò 95, just al costat del Centre Cívic Nord on fem els caus, de 18:00h a 19:00h.Hi esteu tots convidats, infants, famílies i qualsevol persona que vulgui participar per poder acomiadar a en Sergi.Sempre a punt.Equip de Caps de l'AEiG Sant Esteve

Anar al blog


Dijous, 28.1.2016 08:17h AEiG Sant Esteve

Estimat Sergi, tu deies que...

Estimat Sergi, tu deies que sempre havies estat escolta, però que no ho vas descobrir fins que vas entrar al cau.Nosaltres sempre hem estat amics i amigues teves, però no ho vam descobrir fins que no et vam conèixer.Que afortunats som d'haver compartit amb tu el camí viscut. I aquesta fortuna en forma d'amor i tendresa que ens has deixat, Sergi, la tenim cada cap, capesa, nena i nen de l'agrupament, així com pares i mares i totes els companys i companyes d'altres caus amb els que has compartit formacions i trobades, i també els formadors mateixos i tota la gent que t'has trobat en aquest dolç camí de l'escoltisme.

Anar al blog


Dimarts, 26.1.2016 23:09h AEiG Sant Esteve

Comiat d'en SERGI PRAT

Hola famílies de l’agrupament,Malauradament ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos la pèrdua d’un amic i cap de l’agrupament, en Sergi Prat, en un accident d’escalada dilluns 25 de gener de 2016.Demà, dimecres 27 de gener de 10:00h a 21:00h tindrà lloc la vetlla en el tanatori de Granollers, i dijous 28 a les 10:00h es farà la cerimònia de comiat en el mateix tanatori.

Anar al blog


Dilluns, 27.7.2015 18:04h AEiG Berenguer el Gran

Sí, sí, sí, les fotos són aquí!

Per a totes les nostàlgiques us deixem amb les fotografies inèdites dels campaments d'estiu al Pla de la Serradora!!!Per molts més, que tingueu un bon estiu!!!!!https://picasaweb.google.com/112343414476233156580/CampamentsUnarre2015SALUT I CAU :)

Anar al blog


Dissabte, 20.6.2015 15:43h AEiG Berenguer el Gran

Acció de les Guardianes de Gaia

Dissabte passat, la unitat de C/LL vam realitzar el nostre projecte. Aquest any, hem estat nomenades guardianes de Gaia pels tres elements amb la missió d'ajudar la Mare Terra, fer-la una mica més feliç. És per això que aquest tercer trimestre com a projecte vam decidir fer alguna acció com a guardianes. Entre tots i totes vam adaptar els jocs que més ens agraden

Anar al blog


Dilluns, 8.6.2015 16:00h AEiG Berenguer el Gran

Sancutrobada

Divendres passat va passar una cosa grossa: ens vam trobar els i les educadores en el lleure del poble (Esplai Pica-Roca, Esplai Sarau, Esplai CEEL i AEiG Berenguer el Gran) per conèixer-nos i començar a fer pinya!Vam sopar al Club Muntanyenc, el local que allotja l'esplai Sarau, i vam fer uns quants jocs i presentacions de les nostres entitats. L'objectiu de la trobada era començar a crear sinergies amb les altres entitats de Sant Cugat per agafar força com a col·lectiu, aprendre les unes de les altres i potser fins i tot fer algun projecte comú!La veritat és que ho vam passar d'allò més bé! Potser algú grandet ens va pescar jugant a la bandera pels carrers del centre.

Anar al blog


Dissabte, 23.5.2015 11:19h AEiG Berenguer el Gran

Quines ganes de campaments!!!

Ja s'acosta...Ja s'acosta llevar-se i veure muntanyes, sentir a la planta dels peus l'herba ben fresca.Ja s'acosta guiar-se, en la fosca nit, per la claror de la lluna i les estrelles.Ja s'acosta dormir dins del sac, beure sopa calenta i aguantar algun ruixatJa s'acosta perdre la noció del temps, desconnectar i connectarJa s'acosta recuperar la sensació de llibertat i de que res no ens atura.....

Anar al blog


Dijous, 14.5.2015 17:17h AEiG Berenguer el Gran

INTERBRANKAU

Dissabte passat vam decidir obviar el colors que ens separen i vam agrupar-nos al Pi d'en Xandri per a fer un cau interbrancat. Són aquelles coses que decidim fer una vegada l'any per fer família: ens separem en grups interbrancats i fem una gimcana o activitats que ens agradin a totes. És un bon moment per retrobar antics companys i companyes de branca, conèixer cares noves al cau, les caps d'altres unitats i trencar amb la rutina dels dissabtes.

Anar al blog


Dilluns, 4.5.2015 16:25h AEiG Berenguer el Gran

Reactivem el blog

Benvolgudes famílies de l’Agrupament i altres internautes, ens plau molt informar-vos que el blog del cau torna a estar actiu!!!L’objectiu del blog és explicar més detalladament totes aquelles activitats i trobades en les que participem els i les caps, a fi de donar-vos a conèixer l’extens món de l’escoltisme. També publicarem al blog fotografies de les sortides, dels caus i dels campaments; esdeveniments i notícies comunes, etc.

Anar al blog


Dijous, 11.12.2014 23:00h AEiG Sant Esteve

MARATÓ DE TV3

Hola tothom!!Un any més l' equip de caps de l' Agrupament organitzem un acte per recaptar fons per la Marató de TV3 amb l' ajuda i organització d' altres entitats de Granollers!Esteu tots convidats a passar-vos per la Plaça de l' Església el diumenge 14 a partir de les 10:00 del matí, ens i trobareu fins les 20:00 del vespre!Aquí us deixem el cartell!Caps de l' Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve!Sempre a punt!

Anar al blog


12345...7>