Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de l'Alt Ter

Demarcació de l'Alt Ter

Notícies

15.05.2015

L’Agrupament Escolta Guillem de Montrodon celebra el seu 65è aniversari



L’acte serà el proper 17 de maig i tindrà lloc a la Plaça Gaudí
L’Agrupament Escolta Guillem de Montrodon portarà a terme el proper diumenge 17 de maig la celebració del seus 65 anys. Tots els caps i quel·les de l’Agrupament s’han bolcat en el projecte per a poder commemorar aquesta data tan assenyada en el seu calendari i així reunir a totes les persones que n’han format part en algun moment de la seva vida.
Tot començarà amb una caminada a partir de les 9 del matí des del parc de davant del CEIP Guillem de Montrodon fins a l’ermita de Sant Jordi, on s’hi esmorzarà i just després es dirigirà fins al lloc de celebració, la plaça Gaudí. A dos quarts d’una del migdia hi haurà una actuació musical d’un grup de música infantil per fer ballar els més menuts i seguidament hi haurà el dinar, a càrrec de la unitat de TRUC 2 del mateix Agrupament.
A partir de les 4 de la tarda hi haurà una Quina Popular portada a terme per la unitat de Pioners i Caravel·les, seguit de diverses activitats per a nens i nenes de totes les edats. Després, vora les 6 de la tarda tindran lloc els concerts de dos grups musicals. Al finalitzar els concerts es realitzarà un acte de cloenda per acabar de festejar l’aniversari.


Comparteix