Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

03.07.2014

1a trobada del moviment juvenil dels Països Catalans al Rebrot



Divendres 4 de juliol a les 17.30h a la pista coberta No. 1 del camp municipal d’Esports en el marc del Rebrot (l’Aplec de joves dels Països Catalans que enguany se celebrarà a Sant Celoni els dies 4, 5 i 6 de juliol.) tindrà lloc la “Primera trobada del moviment juvenil dels Països Catalans”

Després de la trobada de col·lectius juvenils del passat Rebrot, enguany reformulen l’experiència i li posen nom al que serà la “Primera trobada del moviment juvenil dels Països Catalans”. L’acte començarà amb la intervenció d’un grup de persones que tractaran qüestions relacionades amb la participació política juvenil. Després es tractaran temes diversos com la necessitat de l’organització juvenil, l’autogestió d’aquesta i l’oci. Per acabar, intervindran portaveus de diferents organitzacions juvenils dels Països Catalans com ara Acció Escolta, Marxa Jove pe Territori de Mallorca, Esplac i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya entre d’altres.

A més a més, durant tots els dies hi haurà diferents xerrades destinades al públic jove i concerts. Trobareu tota la programació a http://rebrot.cat/



Etiquetes

Comparteix