Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

06.11.2014

Vine a fer pinya a l'AGO 2014!



Després de tan tallers de castellers a les activitats muntades als dissabtes de l'Assemblea General Ordinària, aquest any hem volgut fer un pas més!
Aquest any ens ajuntem tots aquells/es escoltes i guies de cau per fer una actuació castellera el dissabte 22 de Novembre a la nit, després del sopar de l'AGO.
 
Per tots aquells que sou castellers i sou de cau o per totes aquelles persones que us encurioseixi aquest món, el vulgueu conèixer i aprendre, aquesta és la vostra !

Els assajos són els dimecres de 20 a 23h a la Fabra i Coats al barri de Sant Andreu, Barcelona (Local de la Jove de Barcelona). 5, 12 i 19 de Novembre.
A part també hi ha els grallers i tabalers que assagen els dijous de 20 a 22h a l'Escola Pompeu Fabra a Barcelona (entre Sagrera i Sant Andreu). 6, 13 i 20 de Novembre.
 
Per tots aquells que no pugueu baixar als assajos, però que us agradaria participar en el castell el dissabte mateix de l'AGO, (22/11), es farà un últim assaig previ a les activitat de la tarda.  De 18h a 19h aproximadament, de castells i gralles a la zona on es farà el sopar i concert. 
 
Si hi voleu participar tan en els assajos i/o actuació dissabte 22, poseu-vos en contacte amb barcelones@escoltesiguies.cat on rebreu més informació per apuntar-vos.

Embolica't i vine a fer pinya ! ;)


Etiquetes

Comparteix