Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

14.01.2015

Els 60 anys de l’AEiG Joan Maragall, recollits en una exposició



Del 16 de gener al 15 de febrer podeu visitar a la Casa Orlandai de Barcelona l'exposició "AEiG Joan Maragall. Relat de 60 anys d'escoltisme al barri".

L’AEiG Joan Maragall celebra aquest curs el seu 60è aniversari. Com a tret de sortida a les diverses activitats obertes a tothom que es duran a terme per a commemorar la fita, aquest agrupament del Sector 1 de la Demarcació del Barcelonès organitza una exposició al Centre Cultural Casa Orlandai que donarà a conèixer la seva història. Una història que reflecteix els nombrosos canvis que ha patit la societat catalana des de 1954, però que a la vegada es presenta com a única per l’irrepetible que té qualsevol vivència en un cau.

Amb entrevistes a excaps de diverses generacions, amb més de 240 fotografies que s’han recopilat de les últimes sis dècades, amb tots els números publicats fins al moment de la revista de l’agrupament, Verd i Negre... els membres de la comissió organitzadora han intentat reconstruir el passat de l’AEiG Joan Maragall, cosa que els ha permès adonar-se que no tot era tal com s’imaginaven abans d’iniciar la investigació... Alhora, es dedica un espai a la visió que tenen del cau els nois i noies que actualment en formen part, així com de les persones que hi han passat fins al dia d’avui.



La inauguració de l’exposició, a la qual estan convidats tots els membres de MEG, tindrà lloc el divendres 16 de gener de 2014 a les 19.30 h al Centre Cultural Casa Orlandai, situat al carrer Piquet n. 4 de Barcelona (FGC: Sarrià -sortida c/ Mare de Déu de Núria-; autobús: 22, 30, 64, 66 i 75). Més enllà del dia de l’obertura, l’exposició es podrà visitar des del 16 de gener fins al 15 de febrer de 2015, amb el mateix horari del centre que l’acull (de dilluns a divendres de 10 a 22 h, i dissabtes d’11 a 14 h i de 15.30 a 21 h).

Els 60 anys d’història de l’Agrupament Escolta i Guia Joan Maragall, recollits en una exposició. Us hi esperem a tots i totes!

Via escoltesiguies.cat


Comparteix