Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

17.09.2015

Acció de neteja contra l'abandó de residus "Desembruta Collserola"



Entitats ambientals i associacions de veïns conviden a participar diumenge 20 de setembre de 2015 a una acció de neteja contra l'abandó de residus als espais naturals protegits com el Parc de Collserola, pulmó verd metropolità. 
 

Diumenge 20 de setembre a les 10:30 hores, la Fundació Prevenció Residus, conjuntament amb els veïns i veïnes dels quatre barris del Parc de Collserola (Vallvidrera, Rectoret, Mas Sauró i Mas Gumbau), organitza una acció de neteja al Parc de Collserola, el pulmó de Barcelona, perquè molta gent pugui veure on acaben centenars d'ampolles, llaunes i brics.

Tothom està convidat a participar. Com més envasos es recuperin més visible es farà la necessitat d'un canvi de model que incorpori eines de gestió de residus més eficaços i beneficioses ambiental i econòmicament. 

L'acció, que s'emmarca en la campanya 'Desembruta' coordinada per la Fundació per a la Prevenció de Residus i Retorna, i que comptarà amb la col·laboració de l'Agència de Residus de Catalunya, mobilitzarà als veïns i veïnes de Collserola i tots els voluntaris que desitgin participar, que es repartiran el parc en quatre zones per recollir tots els residus abandonats que hi trobin.

A les 13:30 h. es trobaran a la Plaça del Mina Grott per classificar i fer visible la gran quantitat de brossa que no es gestiona correctament i que acaba contaminant el nostre entorn.

Noticia original extreta de xarxanet.org


Etiquetes

Comparteix