Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

01.10.2015

Si vas fer la formació de monitor/a o director/a el 2012 o abans i no tens el carnet, això t'interessa



Aquest octubre de 2015 és l’última oportunitat per tramitar els títols de monitor/a o director/a de formacions fetes amb el pla antic (fins el 2012).

Els canvis fets per la Generalitat de Catalunya en el pla de formació de monitors/es i directors/es de lleure afecten la tramitació dels títols de la nostra Escola de Formació. Amb l’aplicació del nou pla, les titulacions fetes amb el pla antic només es poden tramitar fins aquest proper mes d’octubre.

Si vas fer FOCA o FORMIGA 2 l'any 2012 o abans i encara no has tramitat el títol:
Si encara no has lliurat la memòria i el projecte per obtenir el teu títol de director/a o monitor/a, cal que et posis en contacte amb la teva demarcació o amb l'Escola de Formació de MEG (escolaformacio@escoltesiguies.cat) per lliurar-ho com a molt tard l’octubre d’aquest any 2015. Si no ho feu, haureu de repetir la formació per poder tenir el títol.

Si ja tens carnet de monitor/a o director/a:
Això afecta només els carnets NO tramitats. Si ja tens el carnet (independentment de l'any en què fessis la formació), no cal que facis cap tràmit. Tots els carnets segueixen sent vàlids!

Si has perdut el carnet:
En aquest cas el que necessites és un duplicat. Per demanar-lo, envia un correu a escolaformacio@escoltesiguies.cat amb el teu nom i cognoms i DNI indicant "Necessito un duplicat del carnet de monitor/a o director/a" (segons convingui).


Comparteix