Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

06.04.2017

Subvenció de Demarcació – campaments – fins al 5 de maigUs recordem que la convocatòria de la Subvenció de Demarcació per al curs 2016-2017, resta oberta per a projectes de campaments fins al proper 5 de maig.

Us recordem els criteris que es tenen en compte per a aquesta convocatòria:
 
Campaments d’estiu:
  • Campaments internacionals fora de Catalunya però dins l’Estat Espanyol amb un projecte (s’exclouran els que es puguin incloure dins la subvenció internacional d’OSG-MEG). Es podrà subvencionar fins a un 10% de les despeses pròpies del campament més el cost del projecte.
  • Campaments a Catalunya amb un projecte concret a part del propi campament. Es subvencionarà el projecte, no les despeses pròpies del campament (queda exclòs subvencionar per exemple l’allotjament i el transport dels participants).
 
Quina documentació s'ha de presentar?
S’ha de presentar el projecte redactat en format document de text, amb els següents apartats:  
On he de presentar la documentació?
Enviar el projecte (amb la quantitat econòmica sol·licitada) per correu electrònic a l’Oficina Tècnica de Demarcació, a l’adreça barcelones@escoltesiguies.cat, dins dels terminis establerts en aquesta convocatòria.
 
Quin són els terminis?
El termini  finalitza el 05 de maig de 2017 i la resolució sortirà el 19 de maig
 
El pagament es farà per compte pont un cop s’hagi dut a terme la resolució de les dues convocatòries, sempre que no es digui el contrari.
 
Si voleu consultar la convocatòria completa:
Convocatòria Subvenció de Demarcació Barcelones 2017


Comparteix