Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

26.04.2017

3a sortida d’Operació Muntanya



L’Equip d’Operació Muntanya prepara una expedició molt especial per aquesta tercera sortida del curs. Es tracta d’una sortida amb pernocta per pujar a la Mola. Se sortirà el dissabte dia 3 de Juny després de dinar, donant l'espai a què els caps en actiu puguin fer cau matinal, i es tornarà diumenge a  mitja tarda.
S’anirà a unes coves prop de la Mola, i diumenge es pujarà la Mola, i a la baixada, es faran tècniques de rastreig amb tota una eminència al camp com és el Sr. Quim Fargas.

Si vols gaudir d'una nit amb ple contacte a la natura, fer una mica de muntanya pujant la Mola i obtenir recursos de rastreig amb les diferents ponències i activitats que es proposen, o et perdis la sortida. Més endavant s’obrirà un formulari per a fer la inscripció, estigueu atents al Facebook i al blog d’Operació Muntanya.

Un cop inscrits, l’equip d’Operació Muntanya us enviarà la convocatòria amb el lloc i hora de quedada, el material necessari i tots els detalls necessaris per gaudir de la sortida! Les inscripcions per a persones no afiliades es tanquen el dimecres 31 de maig a les 23:59h.

Operació Muntanya és un projecte dirigit a caps en actiu per formar-se sobre muntanyisme a través de la pròpia vivència i poder-ho aplicar posteriorment al dia a dia de l’agrupament. Tots els caps de la Demarcació del Barcelonès i rodalies de MEG, d'Acció Escolta i Escoltes Catalans de Barcelona hi poden participar.


Comparteix