Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

26.05.2017

Inscripcions obertes a la 3a sortida d’Operació Muntanya!



Benvolguts muntanyencs i muntanyenques!

Tal com ja us vam avançar a l’anterior correu, l’Equip d’Operació Muntanya prepara una expedició molt especial per aquesta tercera sortida del curs. Es tracta d’una sortida amb pernocta per pujar a la Mola. Se sortirà el dissabte dia 3 de Juny després de dinar, donant l'espai a què els caps en actiu puguin fer cau matinal, i es tornarà diumenge a  mitja tarda. S’anirà a unes coves prop de la Mola, i diumenge es pujarà la Mola, i a la baixada, es faran tècniques de rastreig!

Les inscripcions ja es troben obertes i podeu omplir el següent formulari per a formalitzar la vostra inscripció. Un cop inscrits, l’equip d’Operació Muntanya us enviarà la convocatòria amb el lloc i hora de quedada, el material necessari i tots els detalls necessaris per gaudir de la sortida! Les inscripcions per a persones no afiliades es tanquen el dimecres 31 de maig a les 23:59h.
 
Si vols gaudir d'una nit amb ple contacte a la natura, fer una mica de muntanya pujant la Mola i obtenir recursos de rastreig amb les diferents ponències i activitats que es proposen, o et perdis la sortida. Més endavant s’obrirà un formulari per a fer la inscripció, estigueu atents al Facebook i al blog d’Operació Muntanya.

Operació Muntanya és un projecte dirigit a caps en actiu per formar-se sobre muntanyisme a través de la pròpia vivència i poder-ho aplicar posteriorment al dia a dia de l’agrupament. Tots els caps de la Demarcació del Barcelonès i rodalies de MEG, d'Acció Escolta i Escoltes Catalans de Barcelona hi poden participar.

No us perdeu aquesta tercera sortida de l'any!


Comparteix