Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

25.05.2017

Beques de minyons per a les activitats d'estiu!



Ja s'ha obert la convocatòria de beques, especialment per a les activitats d’estiu. Es poden incloure tant les beques del curs com les de l’estiu. Les beques són per cobrir curs tant les quotes del curs 16-17, com els campaments de Setmana Santa o d’Estiu o la quota de casals que s’organitzin des de MEG).
 
Els documents relacionats amb la convocatòria i on surten els requisits els trobareu a continuació: Els agrupaments que van rebre ajut en la convocatòria de Suport a les famílies (de finançament intern) hauran de demanar a les famílies beneficiàries d'aquell ajut que omplin la sol·licitud (i si cal també poden afegir-los per les activitats d'estiu).
més info: financament@escoltesiguies.cat o beques@escoltesiguies.cat


PROCEDIMENT PER DEMANAR LA BECA
  1. La família omplirà la sol·licitud, l’entregarà a l’agrupament juntament amb la documentació necessària per a fer la valoració
  2. El cau omple l’excel i enviarà per correu electrònic l’excel i la documentació de les famílies a beques@escoltesiguies.cat
  3. Des d’OSG es revisarà la documentació i us confirmaran si tenen beca o no i us enviaran un document perquè signin les famílies.
TERMINIS DE JUSTIFICACIÓ
Els agrupaments han de presentar la justificació abans de l’11 de setembre:


Comparteix