Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

26.05.2017

Projectes de Servei Voluntari Europeu



A continuació, els projectes aprovats del SVE que començaran durant els mesos d'agost, setembre i octubre 2017:
  • Servei Voluntari Europeu –Youth Sociocultural Activator -1 voluntari/a 
    De l’1 d’agost 2017 a l’1 de juliol 2018 (11 mesos) a Kaunas, Lituània. Projecte per donar suport a les tasques diàries i activitats lúdiques en un centre d'atenció i rehabilitació per infants (0-7 anys). 
  • Servei Voluntari Europeu –Lycée Saint-Sauveur -1 voluntari/a
    Del 6 de setembre 2017 al 6 de juliol 2018 (10 mesos) a Redon, França. Projecte que es desenvoluparà al Lycée Saint-Sauveur i a on la persona voluntària desenvoulparà activitats amb els estudiants, relacionades amb la projecció europea i internacional del centre. 
  • Servei Voluntari Europeu –Volunteer for Change -10th edition -1 voluntari/a 
    Del 2 d’octubre 2017 al 3 d’agost 2018 (10 mesos) al Bosc de Dean, Regne Unit. Per dur a activitats el l’àmbit de la jardineria i horticultura, ajudar en les tasques diàries de la casa, teatre, esdeveniments, cuina, entre d’altres. 
  • Intercanvi Juvenil –Wo(men) for Equilibrium – 4 participants i 1 cap de grup. De l’1 al 8 d’agost de 2017 a Malme, Suècia. El projecte inclourà tallers centrats en les formes de promoure l’apoderament de les dones tant en l’agenda social com en l’agenda política.  

Trobareu més informació, passos per fer la sol·licitud i altres projectes que es duran a terme durant els mesos de maig, juny i juliol a: www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats


Comparteix