Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

08.06.2017

Resolució de l’ajut Cap nen sense cau (2a convocatòria)La Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha resolt la segona convocatòria i amb ella l’ajut definitiu del Cap nen sense cau del curs 2016-2017. Aquesta beca té la finalitat de garantir l’accés de tots els infants i joves a les activitats educatives de lleure que ofereixen els agrupaments que la formen.
 
La Demarcació del Barcelonès ha repartit més de 27.000€ entre 239 infants i joves de 19 agrupaments diferents que han manifestat tenir dificultats econòmiques. La resolució per l’ajut de Cap nen sense cau es resol de la següent manera:

 
 
Les resolucions de cada agrupament es faran arribar entre avui i dilluns als responsables de la beca de cada agrupament.

Us comuniquem també que la justificació s’haurà de dur a terme amb factures (com a mínim per l’import atorgat) i certificat si s’escau de la recepció de l’ajut per part de les famílies.
 
Per a més informació sobre l’ajut Cap nen sense cau podeu consultar l’apartat corresponent al web o bé contactar-nos a barcelones@escoltesiguies.cat.


Comparteix