Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

22.06.2017

Nous projectes de Voluntariat Europeu



Benvolgust/des,
 
Us fem arribar projectes de Servei Voluntari Europeu que tindran lloc a Itàlia a partir d'octubre 2017 i també al 2018. N’hi ha de curt i de llarg termini. Alguns projectes encara no estan aprovats però les persones interessades ja poden la sol·licitud, perquè les entitats d'acollida volen tenir les persones seleccionades el més aviat possible.
 
EVS in P.A.G.U.R.O A1 –2 voluntaris/es
Del 10 d’octubre 2017 al 10 de maig 2018 (8 mesos) a Caserta, Itàlia. Aquest projecte de llarga durada busca joves motivats, amb nocions bàsiques de mitjans digitals, pàgina web, xarxes socials i comunicació digital en general, per ajudar a promoure les activitats del Centre Juvenil Paguro. Aquí trobaràs més informació!

Local Development –2 voluntaris/es
Des del mes d’octubre 2017 al mes d’agost 2018 (11 mesos) a Palermo, Itàlia. Palermo és una ciutat amb una gran presència d’immigrants, així com d’espais públics abandonats. La idea del projecte és treballar en aquests dos temes de forma conjunta: incrementar la inclusió social i la participació activa dels joves a través de campanyes socials específiques i divulgar els valors de Ciutadania Europea. Aquí trobaràs més informació!

EVS in P.A.G.U.R.O A3 –2 voluntaris/es
Del 12 de gener 2018 al 10 de març 2018 (2 mesos) a Caserta, Itàlia. Les activitats dels voluntaris/es consistiran a implementar un programa d’activitats sobre reciclatge i reutilització de materials, organitzant tallers creatius, creació d’eines, etc. Aquí trobaràs més informació!

EVS in P.A.G.U.R.O A4 –2 voluntaris/es
Del 12 de març 2018 al 8 de maig 2018 (2 mesos) a Caserta, Itàlia. La idea del projecte és combinar el medi ambient i re-avaluació urbana. Per això busquen joves creatius, conscients de la importància del medi ambient, l’ús d’espais públics i reciclatge. Aquí trobaràs més informació!
 
Fundació Catalunya Voluntària
Tel.  (0034) 934124493
www.catalunyavoluntaria.cat
Facebook: /CatalunyaVoluntaria
Twitter: @catvoluntaria
Instagram: /catvoluntaria
Linkedin: /fundació-catalunya-voluntària
 


Comparteix