Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

12.02.2018

ARRIBA LA MACROTRUC 2018!Hola xiquets i xiquetes! us porto males noves, la nostra estimada Reina Inés I ha mort. Abans que les nostres contrades se submergeixin en una època obscura, els consellers hem decidit celebrar el gran torneig per la corona. Totes les cinc cases del nostre regne quedeu convocades el dia 3 de març a l'estació de cucs de ferro de Gràcia a les 10 del matí. En breus us comunicarem el preu de la vostra estança als terrenys reials.
La casa que guanyi el torneig governarà tota terra coneguda.


ATENCIÓ!! La segona MacroTRUC del curs es celebrarà el 3 i 4 de març de 2018.

- Ens trobarem el dissabte 3 de març a les 10h a Passeig de Gràcia (puntuals)*
- És indispensable que tot grup de TRUC vingui amb una persona responsable, com a mínim, per cobrir ràtios.
La responsable que es farà càrrec dels i les trucaires durant l’activitat és qui ha d’omplir aquest formulari i assegurar-se que es faci el pagament i la inscripció abans del dia 28 de febrer. 
- El pagament de 13€ per persona** (per trucaire i per responsable) s'haurà de realitzar a través d'un sol ingrés per agrupament al següent número de compte: ES14 3025 0001 1614 3344 5292 (indicant com a concepte: MacroTRUC+nom de l'agrupament+nº de persones). 

*caldrà que porteu tendes d'acampada, sac, màrfega, roba d'abric i tots els àpats.
**la inscripció inclou transport, allotjament i material, en el cas de venir o marxar en transport alternatiu l'organització no es farà càrrec de la despesa

 


Comparteix