Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

12.09.2018

Comiat a l'Enric Comas



Tot just fa uns dies vam acomiadar l’Enric Comas en una cerimònia jesuïta com la que ell hauria volgut. Va ser un moment molt especial.

Sabem, però, que molts de vosaltres no vau poder venir a Sant Cugat per distància o per horari i que no li vam dir tot el que hauríem volgut. És per això que li volem dedicar una cerimònia escolta que respiri l’essència que tant li agradava a ell cada vegada que venia de campaments, a una formació o a qualsevol trobada.

Fa 42 anys l’Enric va començar el seu camí en l’escoltisme i es va mantenir ferm fins l’últim dia. Volem acomiadar-nos-en com a escoltes i guies. Fer-ho més de cau, més nostre i més seu.

Ho farem el proper dijous, 13 de setembre, a la Catedral de Barcelona. Celebrarem una missa a les 19 h i a les 19.30 h una cerimònia escolta. Esteu convidats a venir en el moment que preferiu, allà on us trobeu més còmodes.
L’Enric era una persona molt important per a moltes persones, ens agradaria omplir la Catedral i que ho vegi allà on sigui: que vegi quanta gent el recorda, que se senti feliç i orgullós de l’empremta que ens ha deixat.

Feu córrer aquest missatge a tothom que el coneixia, porteu guitarres i el fulard.
 

Si algú vol participar de la organització o té alguna idea, es pot posar en contacte amb nosaltres a equipbarcelones@gmail.com


Comparteix