Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

04.04.2019

Vols fer pràctiques al Casal d’Estiu Escolta de Ciutat Meridiana?

Casal d'Estiu Escolta Zona Nord



El Casal d'Estiu Escolta a Ciutat Meridiana que organitzem des de la Demarcació del Barcelonès s'ofereix un any més com a lloc de pràctiques. 

Un estiu més, la Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, organitza un Casal d'Estiu Escolta a Ciutat Meridiana, i ofereix el Casal com a lloc de pràctiques per a estudiants de:
  • Integració Social
  • Animació Sociocultural i Turística
  • Educació Infantil
  • Directors/es i Monitors/es de lleure
El Casal es tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol al barri de Ciutat Meridiana de Barcelona amb horari de 9h a 17.30 h i hi participaran infants de 3 a 12 anys.

El Casal té com a objectiu reforçar el contacte amb la ciutat i la coneixença del barri mitjançant descobertes d'entitats, d'espais verds, de la gent del barri i de la immensitat d'entorns desconeguts que ens ofereix Barcelona. Es treballarà a través de petits projectes perquè els infants siguin realment protagonistes del Casal i es potenciarà que els nens i nenes siguin proactius, que decideixin què volen fer, creant i inventant ells mateixos jocs nous i fent volar la imaginació. Tot això, lligat a través d'un eix d'animació que serveixi de motivació per a tots i totes. Cada setmana hi ha una excursió i una sortida a la piscina, a part de les activitats pròpies del Casal a la mateixa escola.

El Casal d'Estiu Escolta està obert a totes aquelles estudiants que tinguin ganes de fer les pràctiques amb nosaltres!

Si tens algun dubte, pots escriure'ns a barcelones@escoltesiguies.cat


Comparteix