Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
5 blogs donats d'alta 322 articles totals

Dissabte, 12.5.2012 09:57h AEiG Pius Xè

Un cop del Pius, sempre del Pius: Ferran Fleta

M’han demanat que escrigui alguna historia, anècdota o record dels anys que vaig passar al Pius Xè i davant del full en blanc se’m fa molt difícil de triar-ne cap de concreta. Imagineu-vos les vivències que he pogut arribar a tenir al cau des dels 9 anyets, quan vaig començar, fins als 25 anys que ho vaig deixar com a cap. Se’m passen pel cap mil imatges, mil moments, mil companys, amics…Els meus primers caps el Jordi, la Núria, el Miquel i la Teresa.

Anar al blog


Dissabte, 12.5.2012 09:51h AEiG Pius Xè

Un moment de reflexió

Alguna vegada us heu preguntat per què els vostres caps dediquen tantes hores a vosaltres o als vostres fills? Què els fa ser tant motivats i passar moltíssimes hores tancats al cau, o passar 15 dies de les seves vacances perduts a la natura amb un grup de nens?Potser no us ho sabríem expressar amb les nostres paraules, i és per això que us volem fer arribar aquest capítol del llibre que ja us vàrem mencionar a l’anterior revista: La nostra xarxa social, de Carles Capdevila.

Anar al blog


Dimecres, 23.11.2011 20:07h AEiG Pius Xè

El Sopar de Nadal ja és aquí!

No noteu que ja fa fresqueta? Que en breu col·locaran els llums de Nadal? Que El Corte Inglés cada cop fa més anuncis? Què deu voler dir això...?WINTER IS COMING...Ai! Vull dir! Que ja ARRIBA NADAL! I això implica... que el Pius Xè ja està preparant el mític, inigualable, insuperable, espectaculà(r) i rodanxó Sopar de Nadal!El 17 de desembre us esperem a tots a l'Escola Pompeu Fabra a les 21.

Anar al blog


Dimarts, 13.9.2011 09:23h AEiG Pius Xè

LA DESSUADORA DEL PIUS!

Ei! Que encara no us heu assabentat? Que no us ho ha dit ningú? Doncs sí! Ja és aquí la DESSUADORA DEL PIUS! Si vols ser un dels afortunats que la tingui entre les seves mans a l’inici del proper curs, només ens ho hauràs de fer saber apuntant-te a la llista que obrirem d'aquí a ben poquet! No desesperis, que us mantindrem informats!

Anar al blog


Dilluns, 12.9.2011 21:28h AEiG Pius Xè

PASSI-HO BÉ FINS L'ANY QUE VE!

Ja ha passat tot un curs! I ja estem, sense adonar-nos, a començaments d’estiu. S’acaba el curs i amb ell s’acosta el final de moltes coses, però també el principi de moltes altres. Seguim amb ganes de continuar endavant però també amb ganes de fer un cop d’ull a tot el que ens ha anat passant en un any, que no ha sigut poc! Un any on al cau hi ha hagut el de sempre: dissabtes de cau, rialles, jocs, coneixença, caps nous, nens i nenes noves, intendents nous.

Anar al blog


Dilluns, 12.9.2011 21:25h AEiG Pius Xè

... en construcció!

La Trobada de Caps 2011, que té per lema “En construcció!… ” és un projecte de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG), que s’emmarca dins l’actual procés de la Federació per enfortir l’escoltisme i el guiatge a Catalunya a partir del treball conjunt entre Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Anar al blog


Dilluns, 12.9.2011 21:25h AEiG Pius Xè

Festa d'Agrupament 2011

Any rere any al mes de maig fem una gran excursió on tot el cau hi participa. Es un cap de setmana ple d’alegria i diversió que no pot faltar a les nostres agendes.

Anar al blog


Dilluns, 12.9.2011 21:24h AEiG Pius Xè

Festes de Primavera al Congrés!

Des de fa un parell d’anys participem a la festa de la primavera del barri i per no perdre les bones costums aquest any també hi hem participat. És una bona manera de fer vida amb el barri i de donar-nos a conèixer.

Anar al blog


Dilluns, 12.9.2011 21:22h AEiG Pius Xè

Anècdota escolta

EL CAMPAMENT DE REFUGIATS De camí a Vall Ferrera, just abans, punt de partida de moltes ascensions famoses de Catalunya com és el Pic de Sotllo o la Pica d’Estats, just abans de que la carretera es transformi en pista forestal, trobem la via d’Àreu. En aquest petit poble, a la plaça de

Anar al blog


Dilluns, 12.9.2011 21:17h AEiG Pius Xè

Formació de l'escoltisme

Des del cau ens proposem educar els nens, nenes i joves de cara al seu desenvolupament com a ciutadans compromesos. Som conscients que els nens/es i joves que tenim al cau tenen moltes coses per aprendre, un llarg camí per recórrer i créixer, formant-se com a persones solidàries i compromeses amb la societat.La proposta educativa que seguim al cau es basa, entre d’altres coses, en la llei escolta i guia, de la qual s’extrauen els valors explícits que treballem cada dissabte, a les excursions, als campaments.

Anar al blog


Dilluns, 12.9.2011 21:11h AEiG Pius Xè

PER SETMANA SANTA, DE CAMPAMENTS TOTS JUNTS!

Dissabte 16 d’Abril al matí, una munió d’escoltes es va reunint davant de l’estació de tren de Sant Andreu Arenal. Tot preparat per agafar el tren que sortia en direcció a Figueres amb 5 dies de campaments per endavant. Sí, com tots sabeu, aquesta setmana santa vam marxar tots junts de campaments a “El Solà”, molt a prop de Sant Quirze de Besora. Preciós! Feia molts anys que, al Pius, no fèiem uns campaments així; 5, per ser exactes.

Anar al blog


Divendres, 22.4.2011 11:01h AEiG Pius Xè

Ja som aquí! Ja hem arribat!

Ja som aquí, ja hem arribaaaaat!Sí, sí. Resulta que el Pius ja ha tornat de campaments i tot ha anat la mar de bé!Tot i que cada unitat tenia les seves activitats i eixos independents, hem tingut molts moments conjunts i ens ho hem passat genial! Fins i tot vam arribar a fer les promeses dels Ràngers i de les Noies Guia tots plegats (com podeu veure, els promesaires Sara, Genís, Ivan, Míriam i Tomàs van haver de pagar la penyora.

Anar al blog