Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
5 blogs donats d'alta 322 articles totals

Divendres, 8.4.2011 20:29h AEiG Pius Xè

És Carnestoltes al Pius!

Ti ti titiriti ti... Com cada any, un cop més, el Pius va participar a la rua de carnaval del Congrés celebrada el diumenge 6 de març on vam anar disfressats de l’idea que els nostres Pioners i Caravel·les ens van proposar: El Circ!Sota les indicacions dels PiC’s el dia anterior cada branca al cau va preparar la seva indumentària que exhibiria amb orgull a la rua. Ja en aquest moment vam notar el fet que ens trobàvem dins la setmana blanca i que molts membres de l’Agrupament no podrien assistir a la festa.

Anar al blog


Divendres, 8.4.2011 20:21h AEiG Pius Xè

Pius Xè Internacional!

Doncs si, la nostra xarxa internacional casolana d'escoltisme pren forma. Després de molt de temps treballant a distància, aquest passat mes de març va tenir lloc la primera trobada de la comissió que coordina la ECSN. Així doncs, 6 escoltes suecs (de dos agrupaments diferents) i una escolta Escocesa van passar el cap de setmana del 12 i 13 de març als nostres locals amb dos objectius en ment: fer una mica de turisme per Barcelona i programar els primers projectes de la xarxa.

Anar al blog


Divendres, 8.4.2011 20:06h AEiG Pius Xè

Formació de l'escoltisme

Què ens sabeu de l’escoltisme i el guiatge? Els que sou pares i mares us veu plantejar el motiu per portar als vostres fills/es al cau? Què esperaveu de portar-los al cau?I els que sou nens/es o joves al cau, què en treieu de venir al cau? Us ho heu plantejat mai perquè veniu al cau?Al cau oferim als nens, nenes i joves l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia.

Anar al blog


Divendres, 8.4.2011 19:48h AEiG Pius Xè

Anècdota escolta

Jamboree Nacional a MontjuïcEl 1929, es va celebrar a Montjuïc un Jamboree Nacional on van participar scouts d’arreu d’Espanya. Entre d’altres activitats, no podia faltar la ruta a Montserrat o la visita pels monuments més importants de Barcelona. Una anècdota molt curiosa, que ens ensenya un altra vegada que els scouts estaven sempre a punt per servir, ens l’ofereix un carro a cavalls (penseu que el 1929 els cotxes a motors no havien envaït les ciutats com ara; el carro amb cavalls era el mitjà de transport més utilitzat).

Anar al blog


Dimarts, 15.3.2011 21:24h AEiG Pius Xè

La calçotada s'aplaça però no s'anul·la

Per culpa de les inclemències metereològiques la tan esperada calçotada dels Truc i Pioners i Caravel·les del Pius no es va poder fer! Però no us preocupeu perquè ja tenim nova data per a tan meravellós esdeveniment!Apunteu-ho a l'agenda, marqueu-ho al calendari, canvieu-vos l'anell de dit, tatueu-vos-ho a la palma de la mà o recordeu algú que us recordi que us heu d'enrecordar de venir a la calçotada el dia.

Anar al blog


Dimarts, 15.3.2011 21:06h AEiG Pius Xè

És Carnestoltes al Corte Ing... ai! al Pius Xè!

Hola a tots!Com un altre any aquí està el Pius per celebrar el Carnestoltes amb tot el barri del Congrés. Tot i que la participació va ser força baixa, ja que quan és pont a tots ens agrada tenir alguns dies d'esbarjo, l'Agrupament va assistir a la rua on tots els veïns del barri anaven disfressats.I com nosaltres no podíem ser menys... aquí es presenta el Cirque du Pius, amb les seves ballarines, pallassos, malabaristes.

Anar al blog


Diumenge, 9.1.2011 13:19h AEiG Pius Xè

[sense títol]

- Ei! Escolta!- Digues, digues.- Has sentit el que deien avui de l'AEiG Sant Pius Xè?- No! Què deien?- Que entre indigestions per la quantitat de menjar d'aquestes festes, alguns ennuegats amb el raïm de Cap d'Any i d'altres que han volgut allargar les seves vacances... no hi ha caps per engegar l'any a l'Agrupament!!- Què dius? Però això no pot ser! I què farem ara?- No sé, suposo que buscar algun altre Agrupament.

Anar al blog


Divendres, 24.12.2010 22:47h AEiG Pius Xè

Feliç Nadal!

Després del Sopar de Nadal, donem per finalitzat el primer trimestre de l'any 2010/2011!En primer lloc volem agrair a tothom que va participar en aquest sopar la seva col·laboració: a tots els nens, els pares, els ex-caps, els amics dels nens, els amics dels caps, els amics dels ex-caps...Gràcies a tots! Us esperem el següent any amb tantes ganes com en aquest!I com que aquestes són dates assenyalades, cal dir: FELIÇ NADAL I BON ANY NOU!Sí, sí.

Anar al blog


Divendres, 24.12.2010 22:35h AEiG Pius Xè

Una nova xarxa

Resulta que la fraternitat universal és un dels pilars de l'escoltisme. I a això ens hem dedicat últimament: a la fraternitat europea, a crear una xarxa europea d'intercanvi i agermanament entre Agrupaments Escoltes.Quan ens movem per Catalunya agafem el telèfon i parlem amb els membres d'altres agrupaments? Perquè no podem fer el mateix a nivell europeu? Ja hi ha mecanismes institucionals, a través dels moviments i associacions nacionals, per contactar amb escoltes d'arreu del món, però nosaltres volem anar més enllà.

Anar al blog


Divendres, 24.12.2010 22:33h AEiG Pius Xè

Passos

Benvolguts participants: L’Alcaldessa de PiusdePera us fa arribar aquesta cordial carta per felicitar-vos i agrair-vos la vostra participació en la festa major del nostre poble. Gràcies a vosaltres hem pogut recuperar moltes de les tradicions que hem anat perdent al llarg de tots aquests anys. El poble està molt content per les vostres aportacions i ja prepara amb gran entusiasme la propera festa major, a la qual esteu convidats sense cap dubte.

Anar al blog


<1...252627