Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

20.11.2007

Escoltisme Català a Canal33Sota el títol "Escoltisme català: escola de llibertat" el programa Temps d'Aventura del Canal 33 presenta un reportatge de 18 minuts sobre el moviment escolta i guia que a Catalunya. El reportatge pretén donar a conèixer la tasca de les més de 40.000 persones que en formen part l'any que es celebra el seu centenari.

En el reportatge s'hi veuran representades les tres associacions escoltes catalanes, Acció Escolta, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i hi intervindran diverses personalitats involucrades en aquestes enitats que formen part de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge. L'emissió serà el 22 de novembre a partir de les 22:30 hores (després del partit de bàsquet previst), es repetirà el diumenge 25 a les 15:45 hores i estarà disponible al web del programa a partir de les 10 del matí de dijous. http://www.youtube.com/watch?v=29UYZ7AaSq4"

Segons els responsables del programa, se'n preveu fer una versió de llarga durada, vist la gran quantitat d'informació existent sobre aquest tema.

Per a més informació sobre el programa: www.tempsdaventura.cat

 

 Comparteix