Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

01.07.2008

MARROC: UN PROJECTE PER A LA INTERCULTURALITATL’Agència Catalana de la Joventut ofereix la possibilitat de participar en uns campaments per a infants i joves al Marroc, treballant conjuntament amb els monitors i les monitores marroquins. 

 Aquesta iniciativa té com a finalitat formar els educadors i educadores dels moviments d’educació en el lleure de Catalunya des de la perspectiva de l’educació intercultural i els drets humans a partir de la seva participació en les activitats de lleure educatiu en països emissors d’immigració. 

 Enguany, els campaments es duran a terme a Assilah, una ciutat a la vora de l’oceà atlàntic que es troba a 45 km al sud de Tànger, del 2 al 18 d’Agost. 

 Si esteu interessats a participar-hi, heu defer arribar la fitxa d’inscripció que trobareu adjunta a aquesta notícia i el vostre Currículum Vitae a relacions@escoltesiguies.cat abans del 4 de juliol.


Cal que tingueu en compte que:

 - És imprescindible parlar el francès amb relativa fluïdesa 

 - Tenir experiència com a cap d’almenys un any i garantir la vostra continuïtat a l’entitat almenys un any més 

 - Només una persona serà seleccionada per participar en el projecte 

 - Es tracta d’una experiència formativa, per tant, el grau d’implicació ha de ser elevat 

 - Cal assegurar el compromís posterior al viatge. Durant el curs 2008-09 els participants es comprometran a participar en les jornades  que l’Agència Catalana de Joventut organitzi per elaborar material formatiu sobre el projecte.
Comparteix