Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

28.11.2008

Celebrem a Solsona l'assemblea general ordinària de M.E.G.Els propers 29 i 30 de novembre es durà a terme, a Solsona, la XXXIIa Assemblea General Ordinària de MEG.

Es farà la valoració del que ha estat el curs passat, es plantejaran les línies de futur del proper curs i s'escolliran les persones que s'incorporaran a la Taula Executiva de l'entitat. També es farà la presentació de llibre "Espais d'aprenentatge" d'en Pau López, professor de la Universitat Ramon Llull. Aquest llibre inaugura la nostra Col·lecció Drecera, amb la qual desitgem oferir eines pedagògiques innovadores per contribuir al desenvolupament de l'educació i la societat.

Entre les activitats previstes pel dissabte 29, a partir de les 20h30, al local del AEIG Claret, situat al Psg. Pare Claret, hi hauran activitats com ara jocs de taula, tastet de monogràfics, descoberta de Solsona i ponències al voltant del tema l'entorn natural; desprès hi haurà un sopar que conclourà amb una vetllada-concert al Pavelló Municipal amb l'actuació de "Despertadors Atòmics" i "Pastorets Rock". Al dia següent, un cop hagi acabat l'Assemblea, farem una rua amb la Xaranga fins el Pavelló Municipal per, tot seguit, gaudir d'un dinar a preu popular.

Es preveu la assistència de prop de 400 persones entre membres del moviment i convidats per l'esdeveniment.

 Comparteix