Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

21.01.2009

BICICLETADA PER LA PAU.



Creieu que un món sense guerres és possible?... Participeu a la Bicicletada per la Pau!

Intermón Oxfam, Minyons Escoltes i Guies, Món Sense Guerres, Amics de la Bici i d'altres moviments per la pau organitzen el diumenge 1 de febrer, a les 11h, la Bicicletada per la Pau, fent-la coincidir, amb el "dia internacional per la Pau i la no violència".

L'acte vol destacar la vulnerabilitat de la població civil en els conflictes armats i situacions de violència, i la responsabilitat de la Comunitat Internacional per actuar en situacions de conflicte i postconflicte.

Us proposem als Agrupaments la possibilitat de participar-hi activament! A MEG eduquem per la Pau cada dia, a cada Cau, amb cada noi i noia. És per això que volem contribuir a difondre un missatge d'esperança i activisme per un món sense guerres i amb capacitat per a resoldre els conflictes de forma pacífica entre totes les persones i famílies que s'apropin a la Bicicletada organitzant una gran gimcana al Parc de la Ciutadella!

Per fer-ho possible i aconseguir que tot plegat tingui un gran ressò, com més persones siguem, millor. És per això que... US CONVIDEM A TOTES I TOTS A PARTICIPAR I FORMAR PART D'AQUESTA BICICLETADA PER LA PAU!

Podeu participar-hi amb la unitat, amb la família, amb els amics... Veniu a passar un dia divertit per una causa justa i d'especial significat en els moment actuals! Porteu les vostres bicicletes i pedaleu per la PAU!!!

Si a més a més, voleu implicar-vos-hi de valent, teniu les següents PROPOSTES DE PARTICIPACIÓ:

- Podeu col·laborar amb el Servei d'Ordre que conduiran els Amics de la Bici de Catalunya, controlant la marxa en bicicleta. Ajudareu a mantenir el ritme de la marxa pedalant al costat, davant i darrere dels participants, controlant que la gent no se separi, es despisti o es faci mal!

- Podeu participar en la dinamització d'una gimcana que es vol fer des de MEGC i altres associacions per la pau al Parc de la Ciutadella. Amb aquest gran joc està previst parlar als més petits sobre què és la Pau i què hi poden fer ells per aconseguir-la!

SI VOLS PARTICIPAR EN AQUEST ESDEVENIMENT POTS ESCRIURE'NS UN CORREU A relacions@escoltesiguies.cat especificant de quina teniu previst participar-hi i deixant les vostres dades de contacte.

 

Recorregut de la bicicletada: sortida d'Arc de Triomf 11h, Passeig Lluís Companys,  Pg St. Jaume, Plaça Urquinaona, Ronda Sant Pere, Ronda Universitat, C/ Balmes, C/ Pelai, La Rambla, Plaça del Portal de la Pau, Passeig Colom, Passeig d'Isabel II, Avda. Marqués de l'Argentera i arribada al Parc de la Ciutadella (la plaça de la cascada)

 

 



Comparteix