Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

05.12.2008

Convocatòria als premis Jaume Ciurana



La Secretaria d'Acció Ciutadana conjuntament amb el grup Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans convoquen els XXIII Premis Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil, en  dues modalitats:  En favor de les persones; i En la millora de l'entorn natural. Es concediran tres premis per a cada modalitat, d'un valor de 2.000, 1.300 i 700 euros.

 

El termini de presentació de memòries sobre tasques realitzades durant l'any 2008, finalitza el 31 de gener de 2009.

Trobareu les bases aquí

Més informació 93 483 16 74 / 93 483 17 21 civisme@gencat.cat

HISTÒRIA I CONTEXT

Aquests Premis van ser instituïts per l'Associació Mossèn Batlle, en record i homenatge a en Jaume Ciurana i Galceran, antic escolta i soci de l'entitat, d'inqüestionable estimació a Catalunya i d'exemplar actuació cívica.

Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, l'esperit de servei i el compromís envers la societat, i l'amor i el respecte per la natura.

Els premis de l'any passat van estar dirigits a:

En la Modalitat  MILLORA DE L'ENTORN NATURAL a l’Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat, d’Arenys de Mar, per el projecte de condicionament i neteja de la zona verda de l’Hort del Bisbe de Can Quintana. I el Primer Premi, dotat en 2000 Euros, per el projecte presentat  per Unitat de Ràngers/Noies Guies de l’Agrupament Escolta i Guia Pla de l’Estany per les tasques de senyalització i condicionament de la ruta natural de Molló al Grell, pel Camí dels Bedollars

En la Modalitat  EN FAVOR DE LES PERSONES el Primer Premi Jaume Ciurana 2007, dotat amb 2000 Euros, va anar als components de Truc de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, de Sant Boi de Llobregat, per haver dedicat el seu Camp d’Estiu a proporcionar una setmana d’activitats lúdiques i educatives als infants del poble de Duesaigües (Baix Camp), de 211 habitants.

Descarrega't el document adjunt per informar-te més i participar



Comparteix