Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

03.03.2009

Els RiNG's de la Demarcació de Girona han salvat en Serrallonga.



Després que els companys d’en Serrallonga demanessin ajuda per salvar en Serrallonga als ràngers noies guies de la demarcació de Girona, va arribar el cap de setmana que tots tant esperàvem.

El dissabte 21 a les 9 del matí, el parc de la font del Canyo d’Anglès es va començar a emplenar de bandolers, que van transformar el camp amb un autèntic campament. De seguida vam rebre una carta d’en Serrallonga demanant-nos que ens organitzéssim amb família.

Un cop les famílies es van conèixer i varen fer la seva bandera identificadora, els grups de bandolers van anar a entrenar-se per la Cellera i per Anglès. Tots els grups van superar les proves amb moltes ganes.

Ja que el dissabte a la tarda els bandolers van fer tots els possibles i més per entrenar-se i estaven més que preparats, els companys d’en Serrallonga van voler que es divertissin una mica a la nit i els hi van oferir una magnífica vetllada amb en Jaume Barri.

El diumenge, de bon matí, un fidel company ens va informar on es trobava presoner en Serrallonga i juntament amb altres ens van conduir cap a Sant Pere Sestronques. Un cop allà ens vam trobar una carta d’en Serrallonga, ens deia que els soldats se l’havien endut, però no podia ser gaire lluny, perquè havia sentit els nostres crits i les nostres rialles.

Ens vam tornar a dirigir cap el campament, però abans d’arribar-hi ens el vam trobar empresonat i vigilat per dos soldats. Sort que els nostres bandolers, amb els seus trabucs i gràcies a tota la feina que portaven fent durant el cap de setmana, es van omplir de valor i van assaltar els soldats i alliberar en Serrallonga. Ell està molt agraït amb tots Ràngers i noies Guies.

 En Serrallonga i els seus fidels companys volen felicitar als 11 agrupaments que es van atrevir a enfrontar-se a aquesta aventura, ja que sense ells no hagués estat possible. Igual que sense les desenes de persones que durant tot el cap de setmana van portar el seu granet, o granàs de sorra perquè RING’S09 es pogués portar endavant!

 



Comparteix