Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

11.03.2009

Dia mundial de l'aigua



L'aigua és vida, és essencial per la vida i és una herència que hem rebut i que hem de conservar. Per això, i per molts altres motius, ja fa temps que MEG aposta per la nova cultura de l'aigua.

També estem adherits a la Xarxa per a una Nova Cultura de l’Aigua, una de les entitats que participa de la Festa de l'aigua que se celebrarà el proper diumenge 22 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua. Us animem a participar-hi, trobareu tota la informació al seu web, on també hi podeu descarregar les instruccions per construir-vos el vostre propi pal d'aigua per participar de la Cantata de l'Aigua, l'acte central de la Festa. Serà al Passig Joan de Borbó i el Passeig de la Barceloneta, d'11 del matí a 8 del vespre.

 

I encara una altra proposta entorn del Dia Mundial de l'Aigua. Enginyers Sense Fronteres organitza l'acte Fòrum Mundial de l'aigua, perquè i per a qui?. Pedro Arrojo, economista membre de la Fundació Nova Cultura de l’Aigua, presentarà els reptes ètics de les noves polítiques internacionals d’aigua; i Jaume Delclòs, membre d’Enginyeria Sense Fronteres, presentarà les propostes de la societat civil per a un model públic de l’aigua. Serà el proper dimarts 17 de març a les 19 hores, a l'Espai Icària (Barcelona), a l'acte de presentació del llibre Aigua, un dret i no una mercaderia.



Comparteix