Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

16.03.2009

Subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar el patrimoni i la identitat de Catalunya



Objecte: ajuts per a la promoció d'iniciatives adreçades a difondre i prestigiar el patrimoni i la identitat de Catalunya i de tots aquells territoris amb els quals comparteix vincles històrics, lingüístics i culturals.

Tipus d’ajut: subvenció a justificar.

Destinataris: Entitats privades sense finalitat de lucre, que duguin a terme actuacions específiques per difondre i prestigiar el patrimoni i la identitat de Catalunya i de tots aquells territoris amb els quals comparteix vincles històrics, lingüístics i culturals.

Lloc de presentació de les sol·licituds: Les sol·licituds es presentaran al Registre del Departament de la Vicepresidència (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona) o per qualsevol dels mitjans previstos a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Termini presentació: El termini de presentació de sol·licituds i de la documentació necessària és de 30 dies naturals a comptar des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta Resolució al DOGC.

Documentació a presentar: La sol·licitud haurà d'anar acompanyada de la documentació següent:

a) Relativa a l’entitat

1. Còpia validada dels estatuts de l’entitat, degudament registrats.

2.  Còpia del document d’identificació fiscal de l’entitat.

3.  Còpia del document d’identitat o passaport de la persona signant de la sol·licitud, que ha de ser el representant legal de l'entitat, i documentació acreditativa de la representació amb què actua.

4. Imprès de sol·licitud de transferència bancària, degudament emplenat, signat i verificat per l'entitat bancària. El corresponent  imprès normalitzat es podrà obtenir a la seu del Centre o a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència: http://www.gencat.cat/vicepresidencia 

No és necessària l'aportació dels documents indicats al punt 1, 2 i 3 de la lletra a) en cas que l'entitat ja els hagi presentat anteriorment a l'Administració de la Generalitat, sempre que no hagin transcorregut més de cinc anys des de la seva presentació i no hagin experimentat cap modificació. En aquest supòsit, cal indicar clarament la data i l'òrgan o dependència en què van ser presentats i el procediment a què feien referència. Si la Direcció de Polítiques Sectorials, per causes alienes a la seva actuació, no pot aconseguir els documents, ha de requerir l'entitat perquè els aporti en el termini de quinze dies hàbils.

b) Relativa al/s projecte/s o activitat/s

1. Pla d'acció explicatiu en què es detallin les activitats que integren el/s projecte/s pel/s qual/s se sol·licita la subvenció, indicant-ne la temporalització i el contingut de les accions a desenvolupar.

2. Pressupost general de l'entitat i pressupost complet i detallat del/s projecte/s en el qual figurin els imports de les diverses partides de la despesa, amb indicació de l'ajut sol·licitat, així com relació d’altres subvencions sol·licitades per altres projectes de l’entitat de qualsevol altre Departament de la Generalitat, d’altres Administracions i/o ajuts de finançament privat.

c)    Relativa al compliment d’obligacions

Memòria que indiqui els mitjans que utilitzen per prevenir i detectar casos d'assetjament sexual i d'assetjament per raó de sexe.
Unitat gestora: Direcció de Polítiques Sectorials.
Persona de contacte: Sr. Pau Ricart Roca -telèfon: 93 402 47 35- correu-e: pricartr@gencat.cat

Justificació de la subvenció:
a) Una memòria explicativa de les actuacions dutes a terme.
b) Una relació d’ingressos i depeses de l’activitat subvencionada on consti l’aportació de la Direcció de Polítiques Sectorials.
c) Els justificants econòmics de la despesa efectuada, que han de consistir en els originals de les factures.
d) Compte justificatiu
e) Una mostra dels elements informatius, divulgadors i publicitaris relacionats amb l’activitat subvencionada, tant en suport paper com en suport electrònic.

Termini màxim presentació documentació justificativa:
30 de novembre del 2009.

 



Comparteix