Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

23.09.2011

AEiG Montnegre a la Fira de Calella



 Com cada any a Calella es realitza la fira de Calella i de l'Alt Maresme, enguany la XXXI edició tot enmarcat en la festa major

L'AEiG Montnegre participa des de la primera edició en aquesta fira tradicionalement dedicada a tradicions i costums catalanes, amb notable participació d'entitats de la població i de la comarca.

Aquesta edició s'incorpora un monogràfic sobre l'esport.

Jordina Turón de l'AE Montnegre ens explica:

Aquest any a l'estand de l'Agrupament Escolta Montnegre hem volgut donar protagonisme al curs 2010-2011, realitzant un collage  de fotos del curs passat que ocupa tota una paret de l'estand. A tots els nens els hi està agradant molt perquè surten en moltes fotos. Per a l'Agrupament aquesta Fira és un punt molt important  ja que ens dóna a conèixer a tot el poble i ens dóna la oportunitat de informar a tothom que ens ho demani. Com cada any la Fira és el tret de sortida per l'inici del curs. Esteu tots convidats a passar per l'Estand! Vine al Cau!!

Si esteu per la zona del dijous 22 a diumenge 25 de Setembre podeu passar a veure els companys de l'AE Montnegre i fer una volta perl recinte firal.

Recordarvos que També hi han barrakes i l'AE Montnegre hi te barraca. Una bona oportunitat per visitar calella.

 



Comparteix