Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

12.01.2012

Monogràfics 2011-2012



Ja pots consultar l'oferta de monogràfics de formació pel 2012. Són 13 formacions organitzades per MEG i 15 pel projecte 4vents.

Fes una ullada al ventall que t'oferim

Passos a seguir per inscriure's als monogràfics

  1. Adreça’t al Portal de l’Escola de Formació (www.escoltesiguies.cat/pef) i accedeix amb el teu nom d’usuari i contrasenya. A la pestanya d’inscripcions escull el monogràfic que més t’agradi i realitza la teva preinscripció.
  2. Una vegada l’OSG confirmi la teva preinscripció rebràs un missatge intern al PEF per comunicar-te el teu estat d’inscripció. En cas que estiguin cobertes totes les places, quedareu en llista d’espera per si es produís alguna baixa.
  3. Des del moment en què us confirmem la inscripció, disposeu de 7 dies per fer-ne el pagament. En cas que no feu el pagament en el termini indicat el Portal de l’Escola de Formació us donarà de baixa.
  4. Més endavant rebreu la informació concreta del monogràfic al qual heu d’assistir (lloc, horari, material necessari, etc).
  5. Requisits: per poder participar a un monogràfic, les persones externes a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya s’hauran de posar en contacte amb l’Escola de Formació de MEG a traves del correu electrònic escolaformacio@escoltesiguies.cat. Per poder realitzar un monogràfic de MEG, les persones externes al Moviment han de desenvolupar qualsevol tasca de voluntariat en una entitat sense afany de lucre i d’educació en el lleure.

IMPORTANT: Les inscripcions que es realitzin desprès del 20 de febrer del 2012 tindran un increment de 6 euros.



Comparteix