Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

09.02.2012

AEIG Pla de l'Estany, un agrupament de premi!



Dissabte passat a la tarda, els nois i noies de l’AEIG Pla de l’Estany de Fontcobert no es van trobar per fer cau, sinó per rebre un premi! Tal i com us vam explicar fa uns dies, els van concedir un dels Premis Sant Fèlix 2011 del Bisbat de Girona, i aquest dissabte es va fer l’acte de lliurament del guardó.

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, els va lliurar el premi a la capella de Melianta de Fontcoberta, on després va presidir una missa. El guardó que van rebre els escoltes és una escultura de l'artista gironí Josep Perpiñà i Citoler, que perfila el campanar de la basílica de Sant Feliu de Girona.

El Bisbat de Girona ha premiat l’Agrupament en reconeixement a la tasca de dinamització que ha dut a terme i per formar part d’un “moviment educatiu i formatiu més que centenari que manté vigents la seva capacitat formativa d’infants i joves”. Des de l'any 1997, el Bisbat de Girona concedeix els Premis Sant Fèlix com a reconeixement a l'acció social, cultural, humanitària i formativa que persones, col•lectius i institucions de l'àmbit territorial de la diòcesi porten a terme de forma perllongada, ja siguin de perfil confessional com de societat civil.

 



Comparteix