Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

09.02.2012

Ja podeu presentar-vos al Premi Jaume Ciurana



Si amb la teva unitat heu fet un projecte a favor de les persones o per millorar l’entorn natural, ara podeu presentar-vos al XXVI Premi Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil. Hi poden optar els grups d’almenys 6 joves majors de 12 anys que durant el 2011 hagin realitzat una acció cívica de forma voluntària i gratuïta.

El premi va ser instituït per l’Associació Mossèn Batlle en record i homenatge a Jaume Ciurana i Galceran, antic membre de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Té com a objectiu fomentar valors com la responsabilitat, la capacitat associativa, l’esperit de servei i el compromís.

El termini per presentar-se als premis s’ha obert avui, 9 de febrer, i es tancarà el proper 30 d’abril. Hi ha dues categories: per a actuacions cíviques en favor de les persones, d’una banda, i per a actuacions cíviques en la millora de l’entorn natural, de l’altra. El primer premi de cada categoria és de 2.000 euros; el segon, de 1.300 euros i el tercer, de 700 euros.

Si creus que pots optar al premi, llegeix-te les bases completes a la web de la Generalitat de Catalunya i la informació sobre on cal lliurar la documentació. També pots consultar quins projectes van ser premiats l’any passat, molts dels quals eren d’agrupaments i demarcacions de MEG.

 



Comparteix