Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

24.02.2012

Trailwalker - AEiG Sant Narcís



 Seríeu capaços de caminar 100 quilòmetres en 32 hores? I de recollir 1.500 euros per combatre la pobresa i la injustícia al món? Doncs totes dues coses alhora és el que s’han proposat dos caps de l'AEiG Sant Narcís, de Girona.

Participen a lIntermon Oxfam Trailwalker, el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El repte consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores, en equips de quatre persones que caminen i dues més que fan de suport amb el vehicle. Els equips també es comprometen a aconseguir 1.500 euros en donatius per donar suport a la feina d’Intermón Oxfam en més de 40 països de l’Àfrica, d’Àsia i de l’Amèrica Llatina.

http://www.youtube.com/watch?v=AYAYxyD3i24

Dos caps de l'AEiG Sant Narcís, de Girona, que juntament amb personal del Consorci de Vies Verdes de Girona han creat l'equip Viamquèfarem. Ells ens proposen fer una cadena: si tothom qui vegi la seva pàgina d'equip dóna 5€ i la passa a tots els seus contactes, i així successivament, segur que podran donar aigua a molta gent!Aquesta és la seva pàgina d'equip.

Aquest any, la Trailwalker tindrà lloc el 5 i 6 de maig amb un recorregut que seguirà la via verda Pirineu-Costa Brava, des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Els membres de l’equip han de començar el recorregut junts, mantenir-se junts i acabar junts. 

 



Comparteix