Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

22.03.2012

Borumballa '12



 

"Borumballa, trau-li punta a l'escoltisme” és una trobada de caps, animadors i educadors, i membres d'equips associatius de les entitats que conformen 4vents. Per primera vegada, els escoltes de l'Alguer (Sardenya, Itàlia) participaran en una activitat oberta de 4vents, ja que després de l'acostament de 4vents a els escoltes algueresos, està a punt de signar-se l'ampliació de 4vents, de manera que per primera vegada, els escoltes de l'Alguer participaran amb els escoltes del Moviment Escoltisme i Guiatge de Mallorca, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Escoltes de Menorca i la Federació d'Escoltisme Valencià.

Borumballa segueix el camí que tan positivament vam recórrer amb Xàldiga, la inoblidable trobada de caps de 4vents que es realitzà el 2009, i per tant, Borumballa reprendrà el testimoni d'aquelles magnifiques estones de riure, de xarrar, de compartir, de cantar, de debatre, de ballar, etcètera.

“Borumballa, trau-li punta a l'escoltisme” serà una trobada per a esmolar el nostre quefer escolta, per ressituar l'escoltisme i posar-lo allà on volem, per analitzar també quin és el nostre paper en la societat, per veure on se situa l'escoltisme dins d'aquest món de convulsa crisi i renaixement d'alguns sectors de la societat que se senten exclosos de la participació en la seua societat.

Per això, no t'ho penses més i apunta't a Borumballa. Les trobades de caps de 4vents són inoblidables i mítiques, i et permetran conèixer els escoltes que viuen prop de tu i lluny alhora, els que són els teus germans escoltes, i al mateix temps, els escoltes que parlen la teua llengua.
Vine a Borumballa, posa't a prova, renta't la cara, agafa energia, i trau-li punta a l'escoltisme!



Comparteix