Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

18.04.2012

Trobada d'Agrupaments de l'Alt Empordà



L’AEIG Xots de Castelló d’Empúries i l’AEIG Xiprers al Vent i l’AEIG Sant Pere de Figueres es reuniran per primera vegada el pròxim 21 i 22 d’abril a la casa de colònies de Santa Eugènia d’Agullana. A la trobada hi participaran més de cent nens escoltes entre 5 i 18 anys, els quals durant tot el cap de setmana faran activitats en les quals podran conèixer i interactuar amb altres escoltes de la comarca. El cap de setmana culminarà amb un dinar de germanor amb els pares i mares dels nens de tots tres agrupaments, complint l’objectiu principal dels caps dels caus: fomentar la relació entre els agrupaments.

La iniciativa d’organitzar una trobada conjunta va sorgir durant el primer trimestre del curs per part d’un conjunt de caps, de l’AEIG Sant Pere i AEIG Xiprers al Vent. Gràcies a la bona acollida de la proposta, AEIG Xots, el nou agrupament de l’Alt Empordà inaugurat aquest any, també va afegir-se a la trobada. La idea inicial era fer coincidir la data de la trobada amb la Diada del Pensament, però finalment es va decidir fer a la primavera.

Una comissió formada per caps dels tres agrupaments es reuneixen setmanalment des del mes de gener per preparar la trobada. L'eix d'animació de la sortida serà "El llibre de la selva" i hi participaran totes les branques dels tres AEiG, fent des de gimcanes pels castors a activitats per als pioners i trucs.

 



Comparteix