Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

04.07.2012

La Clarotada, una prova de foc!



 Una bona colla de trucs de la Demarcació de Girona ( Sant Pere de Figueres, Sant Narcís, Santa Maria de Vista Alegre, Pare Claret, Sant Miquel d’Anglès i la Claca), el cap de setmana, 30 i 1 de juliol van agafar els bàrtuls direcció Valls, on es van disposar a portar a terme la CLAROTADA.
I què és això de la Clarotada? La primera prova de foc! Una trobada de tots els Truc (aproximadament 160 persones) dels diversos moviments escoltes de Catalunya: Escoltes Catalans, Acció Escolta i Minyons Escoltes i Guies Catalunya. Allà, tant trucs com animadors, vam intercanviar les diverses maneres de fer i vam intentar enriquir-nos al màxim de les diverses activitats: descobertes, un raid, un concert…
I quina era la segona prova? Construir un tallafoc al bosc del poble de la Riba, per tal d’evitar que els boscos de la contrada es tornin a cremar o en tot cas, que esdevingui un mal menor.
 
 
I la veritat, és que vam fer una gran feina, i vam sortir al comarques a TV3! Una vegada més la Demarcació de Girona supera amb èxit les proves de Truc! Visca els Truc de la Demarcació de Girona!
 


Comparteix