Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

22.10.2012

Neix “El Castor Radiofònic”, el programa de ràdio de la Demarcació



El proper diumenge, 28 d’octubre, s’estrena “El Castor Radiofònic”, el programa “cauero” de la nostra demarcació. Es podrà escoltar cada últim diumenge de mes a Ràdio Bonmatí, per FM o bé per internet, i també pots participar-hi!

El Castor Radiofònic és un projecte de la Demarcació de Girona que neix en mans de l'Enric Cornellà (AEiG Sant Narcís), en Jordi Arbat i l'Eloi Guerrero (AEiG Sant Miquel). S'emetrà l'últim diumenge de cada mes de 16 a 17h per Ràdio Bonmatí. Si no la podeu sintonitzar, el podeu escoltar per internet a www.radiobonmati.net.

Una de les principals seccions del programa és “L’entrevista”, on cada mes portaran una persona important o coneguda en el món de l’escoltisme. Aquesta persona haurà de passar per la "Sala d'interrogatoris", on es tancarà amb el Castor Radiofònic (sí, el Castor Radiofònic existeix!).

Hi ha quatre seccions del programa on podeu participar:

  • Cançons: durant el mes s’hauran d'enviar cançons de la temàtica que diguin i sonaran al programa! Per exemple: Quina cançó ha sonat més durant els Campaments?
  • Síndic de Caus: és on recullen la vostra indignació en el món del cau i de l'escoltisme. Tenen un terapeuta contractat a cop de talonari (sí, li demanaran factura i la passaran al Compte Cau!) que us ajudarà a superar la vostra indignació.
  • Concurs de convocatòries: En el món del cau, ens passem moltes hores donant vida a una cosa que en diguem "Convocatòries" o "Convos". Des d’El Castor Radiofònic volen potenciar-les, i és per això que les posen a concurs. A l'últim programa, anunciaran el guanyador i li donaran un premi MOLT ÚTIL al cau. Només es pot participar en nom de l'agrupament.

Els responsables d’El Castor Radiofònic volen donar les gràcies a Demarcació de Girona i a Ràdio Bonmatí per confiar amb el seu projecte. I ens esperen a tots i a totes l'últim diumenge de cada mes de 16 a 17h a radiobonmati.net!

Actualització: Adjuntem la falca radiofònica

 



Comparteix