Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

11.12.2012

AEiG Pinya de Rosa i la Marató de TV3



Un any més, l'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes ha organitzat un seguit d’activitats per col·laborar amb La Marató de TV3. L’entitat portarà a terme diferents propostes que tenen per objectiu recollir diners pel programa televisiu català, que enguany tracta sobre la malaltia del càncer.

El dissabte 15 de desembre, a partir de les 5 de la tarda, el Passeig de Dintre serà l’espai on els escoltes i guies de l’Agrupament desenvoluparan les activitats preparades: jocs, tallers de pintura, parada de llibres i joguines de segona mà i representacions de teatre. A més a més, també hi haurà cantada de nadales, una banda instrumental i un Flashmob. Finalment, la tarda solidaria acabarà a les 7 del vespre amb una encesa d’espelmes davant de l’Ajuntament de Blanes.

El 16 de desembre és el dia en que se celebra la Marató de TV3 a la cadena catalana i, aquest mateix diumenge, el programa de Ràdio Blanes Febre d’Esport organitza la I Marxa Popular per la Marató. L’A. E. i G. Pinya de Rosa col·laborarà en l’avituallament i, d’altra banda, també prepararà un esmorzar popular amb pa i botifarra a un preu de 3 euros.

Aquestes activitats són organitzades pels nois i noies que integren l’Agrupament escolta i guia Pinya de Rosa i tota la recaptació econòmica que s’aconsegueixi anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

Adjunt teniu el cartell de les activitats que organitzen



Comparteix