Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

20.12.2012

Recollida d'Ampolles de Cava - AEiG Flos i Calcat



      L'Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat d'Arenys de Mar, el proper diumenge 13 de gener, farà com cada any, la recollida d'ampolles de cava. Aquesta activitat ja és una tradició del diumenge següent de Reis, un cop acomiadades les Festes de Nadal. Un grup d'escoltes s'encarrega de recollir les ampolles passant amb cotxes i furgonetes per tots els carrers del nucli urbà. Els veïns només cal que deixin les ampolles a la porta de les cases. 

Com sempre demanen l'ajuda dels pares que els puguin venir a donar un cop de mà amb els cotxes. Les ampolles de cava que es recullin a totes les cases arenyenques es duran un contenidor per dipositar-les.
La finalitat d’aquesta recollida és reutilitzar-les. Es fa només d’ampolles de cava ja que és l’únic tipus d’ampolla que es recicla sencera. Amb aquesta activitat s'espera recollir uns diners que després cada any serveixen per finançar diverses activitats.
 
Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Maria Torrents: 638.249.819 o amb l'Alba Teodoro: 646.506.410 de la comissió de la recollida d'enguany.
 


Comparteix