Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

12.02.2013

Ja tenim aquí l'escudella de recapte! - AEiG Flos i Calcat



 Ens arriba el següent comunicat sobre l'escudella de recapte que prepara l'AEiG Flos i Calcat d'Arenys de Mar:

Un any més ha arribat el carnaval i amb ell, l'Escudella de Recapte que prepara l'Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat. Durant tot el dimarts 12 de febrer ens podeu trobar davant del Centre Cultural el CALISAY preparant aquests 50 litres d'Escudella que es serviran a les 9 de la nit.

L'Escudella, ja convertida en una tradició dels actes del Carnaval Arenyenc, compta amb la participació de tot el poble. Xics i grans ens porten les verdures, la carn, la pasta i tot el què faci falta durant tot el matí i migdia de dimarts. Nosaltres, que des de les 9 en punt del matí ja estem preparant l'olla i l'aigua a bullir, ho anem afegint fins a servir-ho al vespre, acompanyats de "La Banda" d'Arenys de Mar i aquest any, amb sorpresa inclosa (en termes musicals). Així que, un cop tot ha fet xup-xup i sense pastilles Avecrem, ho anem servint a tothom qui vingui, i de manera gratuïta!! En aquest últim punt us demanem paciència a l'hora de servir, amb les cues i la gent que serveix.

Pel cau l'Escudella ja és un signe d'identitat. Ens agrada preprarar-la pel contacte amb la gent, per la feina feta durant tot el dia, per l'olor de les verdures al bullir, pels records que en guardem i perquè ens fa il·lusió, com cada any, poder servir l'escudella a tothom, sense discriminació de gènere o d'edat. És un dels serveis que fem al poble i que implica a tot l'agrupament, des de C/LL a Trucaires, petits i grans, els pares, els avis, els amics i les amigues, els companys i a qui faci falta.

Un any més, el cau surt al carrer de la manera més deliciosa possible. Us esperem!!

Salutacions,

Els Caps de l'AEiG Flos i Calcat

 

 



Comparteix