Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

25.02.2013

Llibre del 10è aniversari de l'AEiG Pla de l'Estany



 Aquest divendres a l'AEiG Pla de l'Estany es va presentar un nou llibre que recull el que han donat de si els 10 primers anys de l'AEiG Pla de l'estany.

Aquest llibre recull l'experiència d'escoltisme al Pla de l'Estany del 2003 al 2013. Presenta els principals motius per crear de nou l'escoltisme, primer a Fontcoberta i ara per tot el Pla de l'Estany, com una experiència genuïna que permeti una educació de fe pràctica i ben integrada, tal com es viu en altres escoltismes europeus.

El cos central del llibre recull el resum de cada un d'aquests deu anys, recorda el lema que l'inaugura, els protagonistes de l'AEIG i les accions que han fet possible aquests anys de joc escolta.

A la última part quaranta-quatre protagonistes hi diuen la seva. Els caps, els nois i noies de diferents edats, amb alguns pares que hi donen suport, expliquen com han viscut aquest joc escolta.

El llibre el podeu adquirir a la Llibreria de Casa Carles de Girona, al costat de les oficines del Bisbat. Pl. del Vi, 2 tel 972 412878.

 



Comparteix